top of page
Zoeken

Donderdag 29 oktober 2020 netwerkavond in Zaltbommel bij Broodfonds Bommelerwaard

Bijgewerkt op: 28 okt. 2020

Arbeidsongeschiktheid is een risico voor de ongeveer anderhalf miljoen zelfstandigen in ons land. Kleine groepen zelfstandigen met verschillende beroepen spreken in een Broodfonds af om elkaar bij arbeidsongeschiktheid met schenkingen te steunen.


Het splinternieuwe Broodfonds Bommelerwaard organiseert haar eerste eigen informatieavond. Leden en hun introducees zijn welkom op

DONDERDAG 29 OKTOBER Het Groene Huis Hogeweg 11, rechter vleugel Gemeentekantoor, 5301 LB Zaltbommel)

19.30-22.00 uur - inloop vanaf 19.00 uur


Laat even weten of je komt en met wie bestuur.bommelerwaard@broodfonds.nl

 

Onze eerste gratis NETWERK-TIP: Maak gebruik van die inloop!


Niet alleen krijg je deze avond plenty informatie over het Broodfonds Bommelerwaard en de organisatie van Broodfonds Nederland, er is ook ruim gelegenheid voor het stellen van je vragen en om kennis te maken met bestaande leden en de andere geïnteresseerden.


Ken je (nog) geen bestaand lid? Ben je woonachtig, of is je bedrijf gevestigd in de Bommelerwaard? Zoek je ondernemers waarbij je aan kunt sluiten? Kom dan vooral kennismaken! Neem daarvoor contact op met onze secretaris. We hebben dankzij de 1,5 meter-regel beperkt plaats, maar mogelijk kun je nog op de deelnemerslijst.


Aanmelden vooraf!

De coronamaatregelen vragen nou eenmaal dat we weten wie we in huis halen én dat we niet met teveel zijn. Daarnaast is het handig voor de indeling van de ruimte en voorkomt het teleurstelling op het laatste moment.

Dus, ken je meer mensen die interesse hebben, breng ze dan vooral op de hoogte. Maar laat wel even weten dat je komt, en met wie. Stuur een mailtje naar: bestuur.bommelerwaard@broodfonds.nl


Tip een bekende

DONDERDAG 29 OKTOBER dus in Het Groene Huis Hogeweg 11 (rechter vleugel Gemeentekantoor, 5301 LB Zaltbommel)

19.30-22.00 uur - inloop vanaf 19.00 uur

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page